Versterking gezocht!

Een groeiende vraag naar voedsel en grondstoffen daagt ons uit om te kijken naar nieuwe manieren van productie. De teelt van zeewier op zee biedt buitengewone kansen. Zeewier is een veelzijdig en voedzaam ‘gewas’. Het kan geteeld worden zonder intensief gebruik van land, zoet water of meststoffen. Kortom, een wereld van verschil.

Stichting Noordzeeboerderij heeft als doel duurzame zeewierteelt op zee te realiseren. In de toekomst ziet de stichting mogelijkheden om voor de Nederlandse kust zeeboerderijen te ontwikkelen met geïntegreerde bedrijvigheid met zeewierteelt, visserij, schelpdierenkweek, natuurbeheer, energieproductie en/of kustverdediging.

Wil jij met ons meewerken om deze ontwikkeling tot bloei te laten komen? Dat kan! We zijn op zoek naar twee stagiair(e)s/starters als versterking van ons team. 

We zoeken personen die uiterst gedreven zijn om de wereld duurzamer en gezonder te maken. Die willen bouwen aan een circulaire economie. HBO of universitair geschoold zijn. Outputgericht, leergierig, analytisch en communicatief vaardig zijn. De handen uit de mouwen steken. En daarmee willen bijdragen aan het realiseren van zeewierteelt op zee.

We hebben twee personen nodig:

  • Een groene technoloog met verstand van technologie, biochemie en milieu. Gericht op waardecreatie in de productie/verwerkingsketen. Je gaat werken aan zeewierteelt en -verwerking.
  • Een verbinder met verstand van communicatie, marketing en business. Gericht op innovatie, kennisdeling en samenwerking. Je gaat werken aan een zeewiercoalitie van ketenpartijen.

Kan jij je vinden in een van onze profielen? Laat ons dan weten waarom jij de ideale kandidaat bent. Stuur je motivatiebrief (max 1 pagina) of (selfie-)video (max 30 sec) en je cv naar info@noordzeeboerderij.nl . Je kan je boodschap richten aan Koen en Eef. Met vragen kan je daar ook terecht.

Reageren op de posities kan tot en met zondag 13 maart. Maandag 14 maart maken wij de selectie. Op woensdag 16 en vrijdag 18 maart vinden de kennismakingsgesprekken plaats. De stages starten op 1 april 2016. De duur van de stage is 4 tot 6 maanden, voltijds vanuit de Zeestraat in Den Haag.

Stichting Noordzeeboerderij is een initiatief van communicatie- en adviesbureau Schuttelaar & Partners. Het bureau werkt met 80 adviseurs aan een duurzame en gezonde wereld en is onlangs gecertificeerd als B-Corp. Schuttelaar & Partners zorgt voor coaching en andere vormen van support. En stelt ook een bescheiden financiële vergoeding beschikbaar voor je werkzaamheden.