Vacature: Junior Adviseur Agriculture & Feed (gesloten)

Den Haag | 40 uur per week | per direct

Wil jij vandaag starten met bouwen aan een klimaat neutrale planeet voor ons allemaal? Wil jij onderdeel zijn van de oplossing!? En natuurlijk, hou je net zoveel van zeewier als wij? Dan is Noordzeeboerderij de plek voor jou!

Noordzeeboerderij, non-profit organisatie, werkt als aanjager van de Nederlandse zeewiersector met als doel om deze de beste van de wereld te maken. Kwalitatief, veilig, transparant, innovatief, duurzaam en onderdeel van de circulaire economie. Dit doen we door het bij elkaar brengen van bedrijven, ondernemers en andere partijen. Voor de kust en tussen de windmolens wordt een diversiteit aan zeewiersoorten geproduceerd als bron voor voedsel, veevoederadditieven, biostimulanten voor planten en ingrediënten voor de groene chemie. De teelt van zeewier kan zonder land, zoet water of meststoffen en is daarmee een duurzame productiemethode die past bij de grote uitdagingen waar de wereld de komende decennia voor staat.

Wat ga je doen?

Als junior adviseur agriculture & feed ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de marktkansen voor zeewier als biostimulant en veevoeradditief. Je werkt aan de marktontwikkeling van zeewier door betrokkenheid bij nationale en internationale (onderzoeks-)projecten. Binnen deze projecten voer je onderzoek uit, organiseer je stakeholder events en activeer je leden van het Zeewierplatform. Daarbij ben je aanspreekpunt voor de werkgroep feed en de leden die actief zijn met zeewier voor planten (biostimulanten).

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante HBO/WO opleiding;
  • Je bent intrinsiek sterk gemotiveerd om maatschappelijke impact te realiseren;
  • Je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid in zowel het Nederlands als in het Engels
  • Je hebt een sterk lerend vermogen en bent oplossingsgericht;
  • Je hebt een uitstekend onderzoekend, organisatorisch en verbindend vermogen;
  • Je hebt aantoonbaar feeling met een of meerdere van de onderwerpen: zeewier, biostimulanten en/of veevoederadditieven.

Wat wij je bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid. Je maakt deel uit van een snelgroeiende organisatie dat inspeelt op urgente maatschappelijke vraagstukken zoals de energie- en voedseltransitie. In je functie bouw je flink aan je netwerk door mensen uit verschillende sectoren te ontmoeten. Daarnaast krijg je een eenjarig contract met een mooi passend starterssalaris.

Interesse?

We ontvangen graag je motivatiebrief (max 1 pagina) en cv per e-mail op info@noordzeeboerderij.nl

Sluitingsdatum is 13 februari. De eerste gesprekken zijn op 20 februari en 21 februari. Het tweede gesprek vindt plaats op 25 februari. Wil je deze data alvast in je agenda reserveren?

Voor meer informatie kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Stichting Noordzeeboerderij
www.noordzeeboerderij.nl