Vacature: Operationeel coördinator North Sea Innovation Lab (gesloten)

Den Haag | ±24u per week | 6 maanden | per direct

Wil jij vandaag beginnen met bijdragen aan een duurzame en gezonde planeet? Ben jij thuis in de haven van Scheveningen en snap jij de zee als geen ander? En uiteraard, hou je net zoveel van zeewier als wij? Dan is Noordzeeboerderij de plek voor jou!

Noordzeeboerderij werkt als aanjager van de Nederlandse zeewiersector met als doel om deze de beste van de wereld te maken. Kwalitatief, veilig, transparant, innovatief, duurzaam en onderdeel van de circulaire economie. Voor de kust en op termijn tussen de windmolens wordt een diversiteit aan zeewiersoorten geproduceerd als bron voor voedsel, veevoer, meststoffen en als grondstof voor de groene circulaire economie. Om het doel van de Nederlandse zeewiersector te realiseren ondernemen we heel veel activiteiten. Eén van de activiteiten is het beheren van het North Sea Innovation Lab (NSIL). Dit is een offshore testlocatie, 12 km uit de kust van Scheveningen waar tal van start-ups en initiatiefnemers pilotprojecten uitvoeren rondom duurzaam medegebruik van windmolenparken: van zeewier tot mosselteelt en drijvende zonnepanelen. Voor het dagelijks beheer van deze offshore testlocatie NSIL zoeken we nu naar versterking van ons team

Wat ga je doen?

In de functie van operationeel coördinator van het North Sea Innovation Lab ben je het eerste aanspreekpunt voor alle partijen die op deze offshore locatie pilotprojecten uitvoeren. Je ondersteunt ze bij hun activiteiten en controleert of ze zich aan de regels houden. Dat betekent ook dat je regelmatig mee de zee zult opgaan om dat ter plekke te kunnen vaststellen en bij te sturen waar nodig. Alles om ervoor te zorgen dat alle activiteiten op het North Sea Innovation Lab veilig en professioneel verlopen. Daarnaast ondersteun je ook de Noordzeeboerderij zelf bij operationele activiteiten.

Tenslotte, zullen er ook veel verzoeken zijn van externe partijen die graag een bezoekje aan NSIL willen brengen. Voor hen zul je ook het eerste aanspreekpunt zijn. Je zult hen vriendelijk te woord staan, het bezoek praktisch met hen afstemmen en deze praktische zaken ook regelen. Vervolgens zul je de bezoekers gastvrij ontvangen en ze met veel enthousiasme begeleiden bij hun bezoek aan NSIL, veilig en professioneel. Je kunt hier bezoekers verwachten vanuit het bedrijfsleven, overheid en onderzoek.

Jouw Profiel

  • Technische achtergrond, liefst gecombineerd met operationeel offshore;
  • Goed in het bouwen van langdurige relaties met klanten, leveranciers en bezoekers, bestaand netwerk in de haven van Scheveningen of offshore sector is een pré
  • Veilig en professioneel: duidelijke en doeltreffend communiceren richting gebruikers en bezoekers van het NSIL
  • In het bezit van nodige diploma's en certificaten voor werken op zee
  • Woonachtig in of rondom Scheveningen en een goed netwerk in de Scheveningen-haven wordt enorm gewaardeerd

Interesse?

We ontvangen graag je motivatiebrief (max 1 pagina) en cv per e-mail op info@noordzeeboerderij.nl

Sluitingsdatum is 13 februari. De eerste gesprekken zijn op 18 februari en 20 februari. Het tweede gesprek vindt plaats op 22 februari. Wil je deze data alvast in je agenda reserveren?

Voor meer informatie kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Stichting Noordzeeboerderij
www.noordzeeboerderij.nl