Komende events Zeewierplatform community

Allereerst: iedereen die meedeed aan het tevredenheidsonderzoek van het Zeewierplatform: bedankt! We hebben jullie input gelezen en verzameld. En: we gingen er mee aan de slag. Een van de aanpassingen die we dit jaar voorstellen is een nieuwe frequentie en timing van onze Zeewierplatform bijeenkomsten, zoals de workshop en de werkgroepen. Een experiment waarbij we hopen beter aan jullie behoeften te voldoen!

Werkgroep vergaderingen + Community borrel

In 2020 zijn we van plan om drie ‘Werkgroep + Community borrels’ te organiseren. We zien namelijk een verhoogde activiteit in onze thematische werkgroepen. Die werkgroepen kwamen in 2019 al een paar keer samen om een ​​bepaald thema te bespreken. Om het maximale uit deze vergaderingen te halen, hebben we deze werkgroepbijeenkomsten geclusterd op één middag, in parallelle sessies, verdeeld over verschillende data. Aansluitend aan deze werkgroepen is er een open borrel. Tijdens deze borrel is iedereen die lid is van Zeewierplatform welkom; ook degenen die geen deel uitmaken van een werkgroep. Een informele, maar toch frequente gelegenheid om te netwerken en kennis te delen. En gewoon een leuke mogelijkheid om in contact te blijven met elkaar. De werkgroepen zijn gepland van circa 15.00 tot 17.00 uur; de borrel begint om 17.00 uur.

Zeewierplatform Workshop + werkgroepen

Tweemaal per jaar organiseren we de Zeewierplatform Workshop zoals jullie van ons gewend zijn. Wederom gecombineerd met een cluster van verschillende werkgroepen. Deze opzet is heel vergelijkbaar met de meest recente Zeewierplatform Workshop van oktober, 2019: 's morgens een paar parallelle werkgroepen met een specifiek thema; 's middags de sector-brede Zeewierplatform Workshop, met aansluitend een borrel. Deze opzet is een uitgebreidere opzet die de hele sector samenbrengt; inclusief alle thema's en segmenten van de waardeketen. De werkgroepen zijn gepland in de ochtend vanaf circa 10.00 uur, de workshop begint na de lunch en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De eerste workshop staat gepland op 16 april 2020. 

Save the date!


13 feb 2020: Werkgroepen + Community borrel vanaf 15.00 uur

De eerste gelegenheid is op 13 februari! Daar komen de Werkgroepen Food, Cultivatie, Research bij elkaar. De werkgroepen beginnen om 15.00 uur; de (open) borrel start vanaf 17.00 uur. Werkgroepleden ontvangen een persoonlijke uitnodiging via e-mail; voor de borrel heb je geen uitnodiging nodig.
Locatie: Stichting Noordzeeboerderij, Zeestraat 84, Den Haag

Andere community-events (onder voorbehoud)

  • 16 apr 2020: Zeewierplatform Workshop + Werkgroepen 
  • 18 juni 2020: Werkgroepen + Community borrel
  • 10 sept 2020: Werkgroepen + Community borrel
  • 29 okt 2020: Zeewierplatform Workshop + Werkgroepen

Meer info over de exacte data, tijden en aanmelding volgen binnenkort. Leden van de Werkgroepen ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomsten van 13 februari. Heb je vragen of wil je graag langskomen? Neem contact op met Lotte via lotte@noordzeeboerderij.nl.